Kéz vagy láb szobor talapzaton

kéz vagy láb keményfa talapzaton réztáblával, szabadon választható felirattal

Azoknak ajánljuk akik több darabot, akár 5-10 szobrot szeretnének ajándékozni illetve hazavinni. Sajátosággaiból adódóan egy asztalon vagy polcon mutat igazán jól.
A nagyobb talapzaton akár elfér 3 kéz vagy láb kisplasztika is. Erre példákat talál az alábbi galériában.

Árainkat lentebb találhatja
.kéz vagy láb talapzaton egy szoborral:
0-2 éves korig:
14.000 ft
3-5 éves korig: 19.500 ft

minden további szobor ugyanazon a talapzaton:
0-3 éves korig: 3.500 ft
3-5 éves korig: 4.500 ft

réz táblácska: az ár tartalmaz egy réz táblát, ennek tartalma két sor lehet, mérete 15x40 mm.
Egyedi elképzelések esetén a tábla ára magasabb lehet.

választható szobor színek: arany, rózsa arany, ezüst, vörösréz, fehér
választható talapzat színek: natúr, sötét barna, paliszander (vöröses barna), cseresznye
Egyedi színkombinációk ügyében kérem keressen

munkaidő: 10-15 munkanap, ha Önnek nem áll rendelkezésre ennyi idő, kérem keressen!


Ennél a terméknél a szobor egy keményfa talapzatra kerül. A szoborhoz tartozik egy kis réztábla is melyen a szintén Ön álltal kitalált szöveg jelenhet meg. A szobor színe is szabadon választható. Legszebb munkáinkat megtekintheti a
vélemyények és az egyedi termékek menüpontok alatt.

Kérjük tekintse meg az alábbi színválasztó ablakot és válassza ki azt a típust ami Önnek a leginkább tetszik. Ha nem találna ilyet forduljon hozzánk bizalommal, a különleges kéréseket is megvalósítjuk.


Lássuk milyen lehetőségek vannak!

A terméknek sok variációja van, szabja igényeihez! A jobb oldali választóval variálhatja a lehetőségeket:

Eddig ilyen variációk készültek:

A képek nagyításához kérjük kattintson a kis képekre!

Kéz vagy láb szobor talapzaton - 1. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 2. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 3. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 4. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 5. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 6. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 7. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 8. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 9. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 10. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 11. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 12. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 13. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 14. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 15. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 16. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 17. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 18. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 19. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 20. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 21. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 22. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 23. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 24. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 25. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 26. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 27. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 28. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 29. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 30. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 31. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 32. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 33. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 34. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 35. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 36. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 37. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 38. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 39. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 40. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 41. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 42. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 43. Kéz vagy láb szobor talapzaton - 44.


< Vissza az előző oldalra