Termékeink:

test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés

Egyedi szobor készíttetés

A szobrászati mintavétel olyan modern technikáit alkalmazzuk ami megkíméli a modellt A hosszú és fárasztó modell állástól. Ezzel a technológiával gyorsan és nagyon pontosan tudjuk életnagyságban modellezni a tested részeit.
A test szobor készítése a minta alapján történik. 
A szobor készítés a mintavétel után következik műhelyünkben ahol szakemberek végzik az elsőtől az utolsó simításig az összes munkafolyamatot. 
A szobor nem csak utánzatod, várjuk az ötleteidet és megbeszéljük, hogy az elképzelésed milyen módon kivitelezhető. Igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Mellszobor vagy felsőtest szobor, hát vagy fenék résszel egyaránt készül nálunk. A mintavétel a szoborhoz mindig közösen egyeztetett időpontban történik.
A részletekért hívj: 06309840461

Minden szobor készítés új kihívást jelent ezért az árakat nem tudjuk előre meghatározni. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg telefonon, videó segítségével mond el vagy írd le elképzelésed mailban a mybbprint@mybbprint.hu címen.
Mindenképp válaszolni fogok és közösen alakítjuk ki a legjobb verziót.

Eddig ilyen variációk készültek:

A képek nagyításához kérjük kattintson a kis képekre!

test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 1. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 2. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 3. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 4. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 5. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 6. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 7. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 8. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 9. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 10. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 11. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 12. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 13. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 14. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 15. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 16. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 17. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 18. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 19. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 20. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 21. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 22. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 23. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 24. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 25. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 26. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 27. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 28. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 29. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 30. test és testrész, torzó, egyedi szobor, szobor készítés - 31.


< Vissza az előző oldalra