Termékeink:

Dombornyomat Készítő Készlet

plasztikus öntvény házilag

ajánlott fogyasztói ár: 1.850 ft


 a villogó logóra kattintva termékeinket megrendelheti


A termék kapható a következő boltokban IS:
Minimanó - Budapest, 

Használati utasítás videón:Ha a mintavevőt keménynek tartaj, nyújtsa ki és vizezze be bátran spricceléssel, permetezéssel. Óvja a kiszáradástól, így bármilyen lágyságot elérhet az anyagnál.

Fontos, hogy aMybbPrint Dombornyomat készletnél - ellentétben más termékekkel - nem egy folyékony masszával kell levenni a baba lenyomatát hanem egy képlékeny de FORMATARTÓ anyaggal. Ez jobban alkalmazkodik a baba mozgékonyságához és ha elsőre nem sikerül , a mi készletünkkel akármennyiszer újra próbálkozhat a mintavétellel.
használati utasítás a Dombornyomat Készítő Készlethez
Az elkészült dombornyomathoz akasztót mellékelünk így az falra akasztható díszévé válhat otthonának.
Hobby és akryl festékekkel festhető majd lakkozható. Akár decoupage technikával is díszíthető.

*    ÖKO Termék. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Az emberi egészségre nem ártalmas. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
** Szobrászati gipsz. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
Bővebb információért forduljon hozzánk!


Várjuk viszonteladók jelentkezését az ország minden részéből!

kéz és láb szobor, kéz és láb lenyomat, lenyomat készítés ajándékötlet ajándék kismamák újszülött baba karácsonyi karácsonyiajándék kreatív ajándék babakelengye kéz láb kezes kezek lábak baba kéz lábkézlenyomat láblenyomat lenyomat készítés gipszlenyomat kéz és láb szobor gipszszobor pocakmaszk pocaklakó pocakos kézlenyomat készítő láblenyomat készítő gyerek gipsz szobor gyerekkéz szobor


Eddig ilyen variációk készültek:

A képek nagyításához kérjük kattintson a kis képekre!

Dombornyomat Készítő Készlet - 1. Dombornyomat Készítő Készlet - 2. Dombornyomat Készítő Készlet - 3. Dombornyomat Készítő Készlet - 4.


< Vissza az előző oldalra