Termékeink:

XL Felnőtt dupla kéz szobor készítő készlet

Valentín napra, házassági évfordulóra vagy csak...mert szereted

ajánlott fogyasztói ára: 9.980 ft a villogó logóra kattintva termékeinket megrendelheti

VIDEO a készlet használatáról

A termék kapható a következő boltokban IS
Minimanó - Budapest, 

A MybbPrint készleteket azért fejlesztettük ki, hogy bárki számára elérhető legyen a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is.
 

 Kis készlet, 0-3 éves korig 1 szoborhoz              
tartalma: 
- 1 csomag szuper gyorsan kötő mintalevevő anyag*
- 1 csomag szobrászati gipsz az öntéshez**
- használati utasítás

* Emberi egészségi veszélyek: Az 1999/45/EK. számú irányelv és annak módosításai szerint a készítmény nincs veszélyes anyagként besorolva. Ez a termék az EU törvénykezés szerint nincs besorolva.
Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
** Szobrászati gipsz. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
Bővebb információért forduljon hozzánk!

Használata egyszerű. A mintalevevő port vízzel összekeverjük. Ebből egy tejfől szerű illatos és langyos massza lesz. Ebbe merítjük a gyermek kezét vagy lábát. 30 másodperc alatt az anyag gumi állagúvá köt, melyből - mint egy gumicsizmából - könnyedén kihúzható a végtag. Ezután gipszet keverünk és kiöntjük az így kapott mintát. 48 óra múlva az öntőformát szétszakítva kezünkben tarthatjuk a kész szobrot.

Várjuk viszonteladók jelentkezését az ország minden részéből!

kéz és láb szobor, kéz és láb lenyomat, lenyomat készítés ajándékötlet ajándék kismamák újszülött baba karácsonyi karácsonyi ajándék kreatív ajándék babakelengye kéz láb kezes kezek lábak baba kéz lábkézlenyomat láblenyomat lenyomat készítés gipszlenyomat kéz és láb szobor gipszszobor pocakmaszk pocaklakó pocakos kézlenyomat készítő láblenyomat készítő gyerek gipsz szobor gyerekkéz szobor

Lássuk milyen lehetőségek vannak!

A terméknek sok variációja van, szabja igényeihez! A jobb oldali választóval variálhatja a lehetőségeket:

Eddig ilyen variációk készültek:

A képek nagyításához kérjük kattintson a kis képekre!

XL Felnőtt dupla kéz szobor készítő készlet - 1. XL Felnőtt dupla kéz szobor készítő készlet - 2.


< Vissza az előző oldalra