Dombornyomat Készítő Készlet

plasztikus öntvény házilag

ajánlott fogyasztói ár: 1.850 ft

A MybbPrint készleteket azért fejlesztettük ki, hogy bárki számára elérhető legyen a szoborkészítés, lenyomat készítés öröme akár saját otthonában is. Lenyomatot készíteni egy kisbaba kezéről lábáról egyszerűbb mint gondolnád. Gipsz kiöntő használatával örök emléket kaphatsz.
 

 a villogó logóra kattintva termékeinket megrendelheti


A termék kapható a következő boltokban IS:
Minimanó - Budapest, 

Használati utasítás videón:Ha a mintavevőt keménynek tartaj, nyújtsa ki és vizezze be bátran spricceléssel, permetezéssel. Óvja a kiszáradástól, így bármilyen lágyságot elérhet az anyagnál.

Fontos, hogy aMybbPrint Dombornyomat készletnél - ellentétben más termékekkel - nem egy folyékony masszával kell levenni a baba lenyomatát hanem egy képlékeny de FORMATARTÓ anyaggal. Ez jobban alkalmazkodik a baba mozgékonyságához és ha elsőre nem sikerül , a mi készletünkkel akármennyiszer újra próbálkozhat a mintavétellel.
használati utasítás a Dombornyomat Készítő Készlethez
Az elkészült dombornyomathoz akasztót mellékelünk így az falra akasztható díszévé válhat otthonának.
Hobby és akryl festékekkel festhető majd lakkozható. Akár decoupage technikával is díszíthető.

*    ÖKO Termék. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Az emberi egészségre nem ártalmas. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
** Szobrászati gipsz. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
Bővebb információért forduljon hozzánk!


Várjuk viszonteladók jelentkezését az ország minden részéből!

Eddig ilyen variációk készültek:

A képek nagyításához kérjük kattintson a kis képekre!

Dombornyomat Készítő Készlet - 1. Dombornyomat Készítő Készlet - 2. Dombornyomat Készítő Készlet - 3. Dombornyomat Készítő Készlet - 4.


< Vissza az előző oldalra