Kéz és lábszobor készítő készlet

Kéz és lábszobor készítő készlet otthonra Kéz és lábszobor készítő készlet otthonraA KezesLábas csomagot azért találtuk ki, hogy bárki számára elérhető legyen ez az praktikus kreatív szett és kiváló ajándék. A KezesLábas készleteket azért fejlesztettük ki, hogy bárki számára elérhető legyen ez az praktikus kreatív szett és kiváló ajándék.
 A felhasznált anyagok különlegesen magas minőségének köszönhetően akár újszülöttnél is felhasználhatóak. A bőrön maradó anyagok langyos vízzel lemoshatóak, a ruhából könnyen kimoshatóak.

Két méretben gyártjuk a  terméket.

 Nagy készlet, 0-3 éves korig 2 szoborhoz           5.490.- ft
tartalma:
- 2 csomag szuper gyorsan kötő mintalevevő anyag
- 2 csomag szobrászati gipsz az öntéshez
- keverő edény
- mérőpohár
- keverő lapát
- fa talapzat
- használati utasítás

 Kis készlet, 0-3 éves korig 1 szoborhoz               2.990.- ft 
tartalma:
- 1 csomag szuper gyorsan kötő mintalevevő anyag
- 1 csomag szobrászati gipsz az öntéshez
- keverő edény maga a vödör
- fa talapzat
- használati utasítás

Használata egyszerű. A mintalevevő port vízzel összekeverjük. Ebből egy tejfől szerű illatos és langyos massza lesz. Ebbe merítjük a gyermek kezét vagy lábát. 30 másodperc alatt az anyag gumi állagúvá köt, melyből - mint egy gumicsizmából - könnyedén kihúzható a végtag. Ezután gipszet keverünk és kiöntjük az így kapott mintát. 24 óra mulva az öntőformát szétszakítva kezünkben tarthatjuk a kész szobrot.

VIDEÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS LETÖLTHETŐ ITT
.
A készlet megvásárolható Újpesten a Liszt Ferenc utca 15. szám alatti stúdiónkban, a Minimanónál és a Gyermeklánc boltjaiban és a KES Papír több boltjában és a Mammystic üzleteiben.

Eddig ilyen variációk készültek:

A képek nagyításához kérjük kattintson a kis képekre!

Kéz és lábszobor készítő készlet  - 1. Kéz és lábszobor készítő készlet  - 2. Kéz és lábszobor készítő készlet  - 3. Kéz és lábszobor készítő készlet  - 4. Kéz és lábszobor készítő készlet  - 5. Kéz és lábszobor készítő készlet  - 6.


< Vissza az előző oldalra