Híreink:

A Hírességek Fala

2012. 09. 23. 21:34

Megható ünnepségen avatták fel vasárnap a miskolci Kemény Dénes Városi Uszoda bejáratánál a Hírességek falát. A látványos "műalkotás" 21 tenyérlenyomatot tartalmaz, azét a 21 magyar vízilabdázóét, aki Kemény Dénes (az ő tenyérlenyomata is ott van...) irányításával olimpiai bajnoki címet szerzett.

A 21 Kemény-legény közül nyolcan személyesen is ott voltak, nemcsak a "tenyerük révén".

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere mondott ünnepi köszöntőt, majd Beck György, a szövetségi főszponzor, a Vodafone Magyarország elnöke elevenítette fel Kemény Dénes elmúlt 16 évének számos pillanatát. A szövetségi kapitánynak egy aranysípot és egy arany-vízilabdát nyújtottak át, hogy mindig emlékezzen búcsúzásának körülményeire. Ezután leplezték le a hírességek falát a jelenlévők, köztük a válogatott játékosok, olimpiai bajnokok tapsa közepette. Ezután a sajtó konkrétan megrohanta Kemény Dénest, aki türelmesen válaszolt mindenkinek.

A következő napok tudósításaiból rengeteg információ lesz megtudható, de a lényeg már nem változik: Kemény Dénes úgy érezte, hogy az elmúlt 16 esztendő nagyon igénybe vette őt, ezért köszön el eddigi munkájától.

A Hírességek Fala - 1. A Hírességek Fala - 2. A Hírességek Fala - 3. A Hírességek Fala - 4. A Hírességek Fala - 5. A Hírességek Fala - 6. A Hírességek Fala - 7. A Hírességek Fala - 8. A Hírességek Fala - 9. A Hírességek Fala - 10. A Hírességek Fala - 11. A Hírességek Fala - 12. A Hírességek Fala - 13. A Hírességek Fala - 14. A Hírességek Fala - 15. A Hírességek Fala - 16. A Hírességek Fala - 17. A Hírességek Fala - 18. A Hírességek Fala - 19. A Hírességek Fala - 20.


< Vissza az előző oldalra